0 vare i kurven
Fragt: 0,-

0,-

Privatlivs- og cookiepolitik hos VVS-Shoppen.dk

Scandinavian Comfort ApS (VVS-Shoppen.dk)
Søren Nymarks Vej 15
8270 Højbjerg
Telefon: 87 37 40 30
CVR-nr. 28331894
 

Dataansvarlig hos VVS-Shoppen.dk

Spørgsmål vedrørende vores privatlivspolitik bedes rettet direkte vores databeskyttelsesansvarlige:
 
Anders Engrob Birkmose
 

Dataindsamling og brug af personoplysninger

VVS-Shoppen.dk indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os samtykke til at disse oplysninger registreres hos os. Oplysninger registreres ved forespørgsler, køb af varer, tilmelding af nyhedsbrev m.v.
 
Hvis du giver os disse personoplysninger vil vi gemme disse forsvarligt med henblik på at kunne besvare din henvendelse, effektuere din ordre, servicere dig ved garantisager, sende markedsføringsinformation m.v.
 
Oplysningerne gemmes kun så længe de tjener det formål med henblik på hvilket vi har fået dem overdraget.
 
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart medmindre, at du selv udtrykkeligt giver samtykke til dette.
 
Vi indsamler og registrerer ingen særligt personfølsomme oplysninger.
 

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt

I forbindelse med dit køb hos VVS-Shoppen.dk har du indtastet følgende personoplysninger:
  • Navn
  • Adresse
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Betalingsoplysninger
Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af din ordre, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af aftalen. Derudover opbevarer vi oplysninger, så du har mulighed for at reklamere over dit køb eller vi kan hjælpe dig med garantisager udover de 2 års reklamationsret. Vi er også nødt til at bevare dine oplysninger i tilfælde af, at nogle varer af sikkerhedsmæssige hensyn skal tilbagekaldes. Oplysningerne skal vi desuden gemme i 5 år jf. Bogføringsloven.
 
Hvis du har bestilt en ordre med forsendelse til din adresse, så vil oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til selvstændig fragtmand, PostNord eller GLS med henblik på levering af din ordre.
 

Behandling af personoplysninger – samtykke

Hvis du selv aktivt har givet samtykke til at modtage nyhedsbreve fra os, enten igennem afkrydsning af accept under ordregennemførsel, i en konkurrence, gennem en pop-up besked på hjemmesiden eller noget tilsvarende, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.
 
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at amelde nyhedsbrevet her:
 
 

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataforordningen og Databeskyttelsesloven.
 
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
 
Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger for at disse håndteres med allerstørste sikkerhed (eksempelvis 3D secure). Til dette formål benyttes QuickPay.
 
Databehandleraftaler
VVS-Shoppen.dk har indgået databehandleraftale med ovenstående databehandler samt forskellige systemleverandører, IT-samarbejdspartnere og andre virksomheder, som vi deler data med, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler for beskyttelse, behandling og opbevaring af dine personoplysninger.
 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til direkte til vores databeskyttelsesansvarlige:
 
Anders Engrob Birkmose
 
Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
 
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
 
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet i henhold til bogføringslovens krav, hvilket i praksis vil sige efter 5 år.
 
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail eller på VVS-Shoppen.dk.
 
Retten til at blive glemt
Den nye persondataforordning, der trådte i kraft d. 25. maj 2018, sikrer dig retten til at blive glemt. Det vil sige, at du har krav på, at VVS-Shoppen.dk fjerner personlige data, som du ikke længere ønsker offentliggjort, behandlet eller opbevaret.
 
Du kan få slettet dine personlige oplysninger ved at kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på ovenstående email-adresse.
 

Databrud

VVS-Shoppen.dk er forpligtet til at anmelde brud på persondatasikkerheden og vil i tilfælde af dette kontakte Datatilsynet uden unødig forsinkelse og senest 72 timer efter, at den databeskyttelsesansvarlige er blevet bekendt med bruddet.
 
VVS-Shoppen.dk har processer, der løbende tjekker om der har været databrud, og vi har udarbejdet en beredskabsplan for håndtering af databrud. Alle medarbejdere hos VVS-Shoppen.dk er informeret om vores privatlivspolitik samt en udvidet politik for håndtering af persondata, som vi har internt.
 

Dokumentationspligt

VVS-Shoppen.dk stiller gerne alt nødvendig dokumentation til rådighed for relevante myndigheder. Heriblandt men er ikke begrænset til:
  • Databehandleraftaler
  • Procesbeskrivelser
  • Databeskyttelsespolitik
  • Datamapping
  • Personalehåndbog
  • Beredskabsplan for databrud
  • Dokumentation for at data er lovligt indsamlet
 

Cookiepolitik

Dette website anvender cookies i henhold til nedenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
 
Deklaration af websitets brug af cookies
 
Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet ja ja
Trafikmåling ja nej
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling m.v.) ja nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering nej nej
 
Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.
 
Sådan sletter du cookies
 
Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering
 
Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.
 
Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
 
Annoncenetværk
Websitet anvender følgende annoncenetværk:
  • Google
  • Facebook
Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg
 

Ændringer i privatlivs- og cookiepolitik

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.
 
I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.
 

Klagemulighed

Hvis du ønsker at klage over VVS-Shoppen.dk’s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00, e-mail: dt@datatilsynet.dk
Yderligere information
Telefontider

Mandag til Onsdag:

kl. 08:30 til 15:30

Torsdag:

kl. 08:30 til 15:00

Fredag:

kl. 08:30 til 14:30

Telefonen er lukket mellem kl. 12:00 og 12:30


Firmaoplysninger
Søren Nymarks Vej 15
8270 Højbjerg
Cvr nr.: 28 33 18 94
mail@vvs-shoppen.dk
Telefon: 87 37 40 30
Juridisk firmanavn:
Scandinavian Comfort
Etableringsår: 2005

Bankoplysninger
Bank: Nordea
Reg.nr. 2211
Konto: 5367 513 588
IBAN: DK8320005367513588
Swift: NDEADKKK
- eller -
Send en email nu

 


 
VIND Gavekort på 1000 kr! Ny Vinder hver måned!
Tilmeld dig nyhedsbrevet. Vinder i juni måned: Michael Larsen
Navn: 
E-mail: